diumenge, 10 de desembre de 2017

Mundoanimado és una associació sense ànim de lucre que va néixer oficialment al 2007 amb la missió d’estudiar i promoure l’animació audiovisual tradicional feta al nostre país. Catalunya va ser pionera dins del món de l’animació audiovisual europea creant el primer llargmetratge a color en dibuixos animats l’any 1945 i mai ha deixat de produir curts, anuncis i pel·lícules animades fetes amb grans professionals de la industria del cinema d’animació.


Les tasques tradicionals de l’animació feta a mà es van perdent al llarg del temps amb la incorporació de noves tecnologies. Des de Mundoanimado volem evitar aquesta pèrdua sense deixar de costat els nous mitjans tecnològics. Per a portar a terme els nostres propòsits recopilem informació sobre la història i tècniques de l’animació audiovisual del nostre país i oferim un punt de trobada per a tothom a qui li agradin les tècniques tradicionals d’animació amb ninots, stopmotion en general i animació amb dibuixos 2D.

Des de fa un parell d’anys, gràcies a l’espai que ens cedeix l’AVV de Sant Martí de Provençals, oferim projectes reals per a que els alumnes d’animació audiovisual de les escoles públiques puguin fer les seves pràctiques laborals.


Si us voleu posar en contacte amb nosaltres, ho podeu fer a través de:

Salutacions,Arantxa Morán

Presidenta de l’Associació Mundoanimado

Cap comentari:

Publica un comentari